Φωτογράφιση βάπτισης στο Πυργάκι της Πάρου

Το Cicada Studio είχε την χαρά να φωτογραφίσει τη βάπτιση του μικρού Φιλίππου-Λυκούργου στην Πάρο. Το μυστήριο τελέστηκε στo όμορφο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Πυργάκι. Ένας τόπος άγριος από τη μια, εξαιτίας των βράχων και των απότομων πλαγιών, από την άλλη βέβαια η θέα και το βαθύ μπλέ του νερού αποζημιώνουν.

Παρόλη τη πολύ ζέστη ο μικρός μας φίλος ήταν ήρεμος και φαίνεται να το διασκέδασε μιας και η οικογένειά του και οι καλεσμένοι τους δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά του γονείς του μικρού, τόσο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν να φωτογραφίσουμε τη βάπτιση του παιδιού του, όσο και για τα σχόλια που μας έστειλαν αφού παρέλαβαν τις φωτογραφίες τους και τα οποία παραθέτουμε παρακάτω.

”Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση του φωτός, των συναισθημάτων, της ενέργειας και της πραγματικότητας. Είναι το μέσο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο, κάθε φορά ξεχωριστή, διαφορετική, όπως όλοι οι άνθρωποι. Αυτό καταφέρατε να κάνετε και στην δική μας βάπτιση, απλά, όμορφα και με τρομερό επαγγελματισμό. Μπράβο σας!

Ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν εκεί σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς μας.”

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους…