Φωτογράφιση γάμου στον Άγιο Φωκά της Πάρου

Όπου γάμος και χαρά λέει ο λαός… το Cicada Studio πρώτο!

Η ημέρα του γάμου του Κώστα και της Κατερίνας ήταν από την αρχή ένα μεγάλο πάρτυ, με χαμόγελα, μικροπειράγματα, αλλά και με σφιχτές αγκαλιές και δάκρυα συγκίνησης.

Αρχίσαμε τη φωτογράφιση με τις προετοιμασίες του γαμπρού στο Νiriidies Studios στην παραλία του Κριού. Εκεί, ο κουμπάρος του Κώστα μαζί με τους κολλητούς του, τον έντυσαν και μόλις κατεύθασαν οι οργανοπαίχτες άρχισαν οι πρώτοι χωροί. Το μόνο που δυσκόλεψε λίγο τον Κώστα ήταν το δίλημμα: γραβάτα ή παπιγιόν… Λίγα μέτρα πιο κάτω, σε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο σπίτι πάνω στην παραλία, έγιναν οι προετοιμασίες της Κατερίνας, επίσης με πολλή μουσική και χορούς, κάτι που κέρδισε τις ματιές των λουομένων. Ένας απο τους συγγενείς δεν έχασε την ευκαιρία και κατέβηκε στην ακροθαλασσιά με κεράσματα στα χέρια.

Η Κατερίνα έφτασε με καραβάκι στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Φωκά, το οποίο βρίσκεται σε μαγευτική τοποθεσία με μοναδική θέα. Οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, σφυρίγματα και άναψαν καπνογόνα κατά τον ερχομό της νύφης δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Μετά την φωτογράφιση του ζευγαριού κατευθυνθήκαμε προς το Arodo Beach Bar Restaurant όπου έγινε και η δεξίωσή τους. Πολύχρωμα πυροτεχνήματα πλαισίωσαν την εντυπωσιακή είσοδο των νεονύμφων. Το γλέντι είχε ήδη ξεκινήσει και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για το next-day shoot το ζευγάρι διάλεξε το ιδιαίτερο και γραφικό χωριουδάκι των Λευκών και την παραλία στις Κολυμπήθρες.

Κώστα και Κατερίνα, το Cicada Studio σας εύχεται ζωή λουλουδιασμένη! Σας ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη συνεργασία που είχαμε.

Απολαύστε τις φωτογραφίες του γάμου τους…!

Videographer: Βαγγέλης Ζακολίκος

Hairstylist and Makeup artist: Ioanna Kapoutsou