Φωτογράφιση βάπτισης στο Πυργάκι της Πάρου

Φωτογράφιση βάπτισης στο Πυργάκι της Πάρου.

Είχα την χαρά να φωτογραφίσω τη βάπτιση του μικρού Φιλίππου-Λυκούργου στην Πάρο. Το μυστήριο τελέστηκε στo όμορφο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Πυργάκι στη νότια πλευρά του νησιού. Ένας τόπος ανεμοδαρμένος και άγριος εξαιτίας των βράχων και των απότομων πλαγιών, όμως η θέα και το βαθύ μπλέ του Αιγαίου σε αποζημιώνουν.

Παρόλη τη πολύ ζέστη ο μικρός μας φίλος ήταν ήρεμος και φαίνεται να το διασκέδασε μιας και η οικογένειά του και οι καλεσμένοι τους δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του μικρού, τόσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να φωτογραφίσω τη βάπτιση του παιδιού του, όσο και για τα ζεστά λόγια που έστειλαν αφού παρέλαβαν τις φωτογραφίες τους.

Καλή απόλαυση...

Testimonial

''Η φωτογραφία είναι η αποτύπωση του φωτός, των συναισθημάτων, της ενέργειας και της πραγματικότητας. Είναι το μέσο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο, κάθε φορά ξεχωριστή, διαφορετική, όπως όλοι οι άνθρωποι. Αυτό καταφέρατε να κάνετε και στην δική μας βάπτιση, απλά, όμορφα και με τρομερό επαγγελματισμό. Μπράβο σας!

Ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν εκεί σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς μας.''

-Οι γονείς του Φίλιππου-Λυκούργου

Share this story