Φωτογράφιση βάπτισης στον Φυροπόταμο της Μήλου

Φωτογράφιση βάπτισης στον Φυροπόταμο της Μήλου.

Είχα την χαρά να φωτογραφίσω τη βάπτιση του μικρού μας φίλου Γιώργου σε άλλο ένα στολίδι του Αιγαίου, τη Μήλο. Πέμπτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, η Μήλος είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για το μαρμάρινο άγαλμα της Αφροδίτης που βρίσκεται μαζί με τη Νίκη της Σαμοθράκης στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Αυτή τη φορά βρέθηκα στη βόρεια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στο πανέμορφο ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου στον Φυροπόταμο. Η θέα του Αιγαίου μαγευτική, αλλά και τα χαλάσματα που βρίσκονται στη πάνω πλευρά της εκκλησίας μας πρόσφεραν μοναδικές φωτογραφικές ευκαιρίες και γωνίες.

Την επόμενη ημέρα νωρίς το πρωί, κατευθυνθήκαμε με το Γιώργο και τους γονείς του στο πασίγνωστο για τα λευκά βράχια ηφαιστειακής προέλευσης Σαρακήνικο για οικογενειακή φωτογράφιση. Ευγενικά- αλλά και πεισματικά- ο αέρας μας έκανε να φύγουμε και να περάσουμε μετά στα πολύχρωμα κτίσματα του Κλήματος, ίσως ένα από τα πιο γραφικά και παραδοσιακά ψαροχώρια των Κυκλάδων. Εκεί είχαμε απανεμιά και ο μικρός μας φίλος το διασκέδασε παίζοντας με τα δίχτυα των ψαράδων.

Απολάυστε τις φωτογραφίες από τη βάπτιση στη Μήλο!